Over ons

U zoekt een bedrijfspand of een koper/huurder? Wij vinden de juiste match.

Het begint allemaal bij een goed gesprek. Zo ontdekken we uw wensen en noden, waarna wij aan de slag gaan. Met meer dan 25 jaar gecombineerde ervaring in het opzetten, onderhouden en verdiepen van professionele relaties met lokale ondernemers en internationale spelers, hebben we een uitgebreid netwerk om in te schakelen. 

Daarnaast gebruiken we nieuwe technieken in combinatie met bewezen tactieken om de deal voor u te sluiten. Wij zijn de professionele partner aan uw zijde, van eerste contact tot de laatste handtekening. 

Ondernemerszin, expertise, transparantie, integriteit en proactiviteit zijn daarin onze belangrijkste waarden. 

Ondernemerszin: Wij snappen de uitdagingen en drijfveren van ondernemers. We zijn het namelijk zelf ook.

Expertise: Meer dan 25 jaar gecombineerde ervaring in bedrijfsvastgoed. 

Transparantie: Korte communicatielijnen en rechtstreeks contact met uw makelaar.

Integriteit: What you see, is what you get. We zijn nuchter en down-to-earth, geen gehaaide makelaars, maar wel oprecht op zoek naar de beste deal voor u.

Proactiviteit: We nemen het initiatief om zelf actief contact te leggen, in plaats van passief te wachten op inkomende communicatie.

 

Contacteer één van onze experts voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek wat we voor u kunnen betekenen, vraag hier een vrijblijvend adviesgesprek aan met een van onze professionals. 

 

 

Ontdek hier ons aanbod te huur               Ontdek hier ons aanbod te koop