The Real Estate Company

Op zoek naar vastgoed om de volgende stap in de groei van uw bedrijf te realiseren? Of zoekt u een geschikte huurder of koper voor uw eigendom? The Real Estate Company is uw partner in bedrijfsvastgoed in diverse sectoren, waaronder industrie, KMO en beleggingsvastgoed.

Met meer dan 25 jaar gecombineerde ervaring in de sector, kan u vertrouwen op een breed netwerk en diepgaande kennis in de verschillende marktsegmenten. Onze expertise gaat van KMO units tot logistieke loodsen, kantoren en opbrengsteigendommen in België, met een focus op Vlaanderen.

Wij maken het verschil met onze eerlijke, toegankelijke en professionele aanpak. The Real Estate Company zit niet te wachten tot de telefoon rinkelt. Onze experts gaan actief op zoek naar opportuniteiten om uw vastgoeddoelen te realiseren. 

Wilt u zich professioneel laten bijstaan in het proces van verkopen, verhuren of taxeren van uw eigendom, vraag dan hier een vrijblijvend adviesgesprek aan met een van onze professionals en ontdek wat we voor u kunnen betekenen. 

Alt

Verhuren, verkopen of waarderen?

Onze experts begeleiden u van het eerste gesprek tot de laatste handtekening volledig bij het verkopen, verhuren of waarderen van diverse vastgoedtypes, waaronder kantoren, magazijnen, gronden, KMO-parken en gemengde projecten. 

Of het nu gaat om aan- of verkoop, huurtransacties, investeringsmogelijkheden of deskundig advies over de waarde van uw eigendom, bij ons bent u zeker van transparant en juridisch advies. 

We stellen alles in het werk om het juiste pand aan de juiste partij te koppelen en andersom. Daarvoor doen we beroep op ons uitgebreide netwerk en innovatieve tools gecombineerd met onze know-how . 

Wat kunnen we voor u betekenen? Contacteer ons voor een vrijblijvend adviesgesprek. 

Neem contact met ons op

Blijf op de hoogte

U hebt geen tijd en zin om elke week de verschillende platformen af te schuimen op zoek naar het ideale bedrijfspand. Dat begrijpen we, en daarom doen wij het voor u. 

Schrijf je in en ontvang regelmatig nieuwe listings - zowel online als offline - en tendensen op de vastgoedmarkt. 

Verzeker uzelf van directe en exclusieve toegang tot de meest recente aanbiedingen, neem een voorsprong op uw concurrentie en laat hier uw gegevens achter. 

 

 

Ik wil op de hoogte blijven