Verhuren

Verhuren

Uw bedrijfsvastgoed verhuren? The Real Estate company stelt alles in het werk om de geschikte huurder voor u te vinden. 


Een samenwerking start met een goed gesprek, waarin we uw specifieke wensen en de details van uw vastgoed in kaart brengen. Daarna voeren we een marktanalyse uit om de huurprijs te bepalen en bereiden we een professionele presentatie van uw pand voor.


Waarin wij het verschil maken? Het actief en direct benaderen van ons uitgebreid en sterk netwerk, aangevuld met constante updates om altijd op de hoogte te blijven van de marktontwikkelingen. 


Dit netwerk, in combinatie met onze innovatieve online zichtbaarheidsstrategieën, stelt ons in staat om ons te onderscheiden in de verhuurmarkt en snel de meest geschikte huurder voor uw bedrijfsvastgoed te vinden.


Uw eigendom wordt via verschillende kanalen geadverteerd om het bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen. Wij screenen geïnteresseerde huurders en organiseren rondleidingen. Na onderhandelingen over de huurvoorwaarden wordt de huurovereenkomst opgesteld en ondertekend, waarmee het proces succesvol wordt afgerond.

Zorgeloos verhuren met resulaat? Neem hier contact op voor een vrijblijvende kennismaking en ontdek hoe The real estate company u van dienst kan zijn.